Welcome a Bright New School Year 2021-2022 - Trường Mầm Non Quốc Tế Mỹ Rosemont

Welcome a Bright New School Year 2021-2022

New school year 2021 - 2022 starts in a most special and unique way!

🎉🎈WELCOME A BRIGHT NEW SCHOOL YEAR 2021-2022! 🎈🎉

✨✨New school year 2021 - 2022 starts in a most special and unique way!

💝We cannot go back to school at the moment but we can still see each other via Zoom. Let's say hello to your new teachers this year and listen to their wishes for your new school year.

💝Our teachers have well prepared for the new academic year with so many fun activities, priceless lessons, and lots of exciting experiences waiting for you ahead.

🍀We believe that the pandemic will be over soon and we can see each other in person.

🍀We wish Rosemont's students and teachers a successful school year ahead!

---------------------------------
✨✨ Năm học mới 2021 - 2022 bắt đầu bằng buổi khai giảng đặc biệt nhất từ trước đến giờ!

💝 Mặc dù chúng ta chưa thể đến trường ở thời điểm hiện tại nhưng cô và trò vẫn có thể gặp nhau tương tác qua Zoom. Hãy cùng chào đón và lắng nghe những gửi gắm chân thành của các giáo viên trong năm học mới này nhé!

💝 Các cô giáo của chúng ta đã chuẩn bị rất nhiều các hoạt động, bài học và những trải nghiệm thú vị cho năm học mới đang đón chờ các con ở phía trước

🍀 Với sự đồng lòng và quyết tâm, tin rằng đại dịch sẽ sớm qua đi để chúng ta lại có thể đến trường, được gặp bạn bè và thầy cô.
🍀 Chúc cho các bé học sinh và các giáo viên của Mầm non Quốc tế Mỹ Rosemont một năm học thành công rực rỡ!

Lễ Khai Giảng Năm Học 2021-2022
05/09/2021