NGÀY HỘI BÉ VUI TỚI TRƯỜNG NĂM HỌC 2020 – 2021 - Trường Mầm Non Quốc Tế Mỹ Rosemont

“HAPPY SCHOOL YEAR 2020-2021 FESTIVAL” 🏫“NGÀY HỘI BÉ VUI TỚI TRƯỜNG NĂM HỌC 2020 – 2021 "🏫

Hân hoan vui mừng trong không khí khai giảng năm học mới trên toàn quốc

🥳 In harmony with the atmosphere of the first day of new school year.Rosemont American International School held the opening ceremony to welcome the new school year 2020-2021.

🥳Pictures of student faces, extremely eager, excited, full of confidence to welcome the new school year are the best pictures throughout the ceremony.

❤️❤️❤️The new school year has begun. Best wishes for all the teachers! We wish students a new school year of diligence and good study, with lots of fun and new experiences❤️❤️❤️

🤩Rosemont American International Kindergarten 🤩 - cam kết chất lượng đầu ra đạt chuẩn về trình độ giúp các bé có nền tảng vững chắc khi bước vào những ngôi trường tiểu học mong muốn.

Thí nghiệm khoa học lớp Joey tại rosemont School
13/07/2020